Fri frakt över S.Kr1400
  • Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

leveransmetoder
När vi har fått din betalning, ska vi antas i hela världen vid EMS inom 2-3 dagar för leverans av dina varor, leveransadress frakten väntas i 5-7 arbetsdagar att komma fram till vänster.

Återbetalningspolicy
Vi tillåter bara en fullständig återbetalning för objekt som har problem som orsakas av oss som, om paketet inte innehåller alla de tillbehör och delar den levererades, kostnaden för tillbehör och delar från det totala produktpriset kommer att dras och kan bara teckningsoption en partiell återbetalning, om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg, eller bidraget under på grund av "skillnad", leveranskostnaden för hela är produktpriset kommer att dras.

återgång politik
Returer eller byten är tillåtna, under förutsättning att kunden köpte produkten via hemsidan och det är inom 30 dagar från dagen för mottagandet. Vänligen kontakta oss.

Navigering
De angivna priser är exklusive porto och förpackningskostnader. Dessa beräknas automatiskt i orderprocessen. Separat markerade på objekt som levereras med spedition på grund av deras skrymmande eller vikt (brutto poster) debiteras en fraktavgift. Tullar och skatter för leveranser betalas av köparen och inte ingår i inköpspriset eller fraktkostnader.

Annullera beställningen
Om du vill avbryta din beställning måste du kontakta vår online kundservice eller maila oss omedelbart. De flesta beställningar skickas inom 1-3 dagar från orderdatum. Frakt Beställningar kan inte avbrytas. Begäran om annullering efter beställningen har skickats behandlas i enlighet med vår returpolicy.
top